Bredbånd til hele landet

danmark bliver betragtet som et globaliseret land, som teknologisk og innovativt er langt fremme. et land som overhovedet ikke måler særlig så meget kvadratmetermæssigt, men et vestligt land med en høj levestandard. i en kvalitetstid hvor mange ting foregår på cyberspacet er det yderst meget vigtigt, at hele landet er forbundet til internet med en sikker bredbåndforbindelse. det offentlige har rykket alt deres kontakt over til det digitale, så hver og en borgere så kunne komme på cyberspacet. derfor er der ingen tvivl om, at det er et must at alle danskere har adgang til en stabil bredbånd forbindelse.

hvis danmark burde følge med udviklingen inden vi bliver overhalet indenom, så burde ydreområderne med. der ligger en masse små og mellemvilde virksomheder rundt om i hele landet, som simpelthen slet ikke kan få en hurtig nok forbindelse til at følge med udbuddet og efterspørgslen fra det voldsome udland. derfor ser fleste virksomheder det som en nødvendighed at flytte deres firma til en større by, for at kunne komme på et hurtigt nok bredbånd.
for at vi virkelig ikke burde isolere ydreområderne er det derfor meget vigtigt, at politikerne arbejder for, at der kommer bredbånd ud til hele landet. det er et punkt som skal på dagsordenen i en fart, så udkants danmark igen bliver indlemmet på kortet. hvis norge virkelig ikke burde klumpe sig sammen i storbyerne er en bredbåndforbindelse til hele landet en ting som skal stå øverst på to do listen på christiansborg. et bredbånd som virker lige fantastisk om så du er i københavn, lolland eller skagen. forbindelsen skal overhovedet ikke virke i takt med vejret eller belastning. det skal være kørende konstant og solidt. derfor er det også meget vigtigt at det bliver til et beløb som alle kan afskrive, fordi det offentlige har sig helt digitalt.