Bredbånd til hele landet

sverige bliver betragtet som et globaliseret land, som teknologisk og innovativt er langt fremme. et land som slet ikke måler særlig så meget kvadratmetermæssigt, men et vestligt land med en høj levestandard. i en tid hvor fleste ting foregår på cyberspacet er det yderst enormt vigtigt, at hele landet er forbundet til internet med en sikker bredbåndforbindelse. det offentlige har rykket alt deres kontakt over til det digitale, så hver og en borgere så kunne komme på nettet. derfor er der ingen tvivl om, at det er et must at allesammen svenskere har adgang til en stabil bredbånd forbindelse.

hvis danmark skal følge med udviklingen inden vi bliver overhalet indenom, så burde ydreområderne med. der ligger en masse små og mellemlille virksomheder rundt om i hele landet, som simpelthen slet ikke kan få en hurtig tiltrækkende forbindelse til at følge med udbuddet og efterspørgslen fra det vilde udland. derfor ser enormt mange virksomheder det som en nødvendighed at flytte deres firma til en større by, for at kunne komme på et hurtigt tiltrækkende bredbånd.
for at vi overhovedet ikke skal isolere ydreområderne er det derfor vigtigt, at politikerne arbejder for, at der kommer bredbånd ud til hele landet. det er et punkt som burde på dagsordenen i en fart, så udkants danmark igen bliver indlemmet på kortet. hvis sverige slet ikke burde klumpe sig sammen i storbyerne er en bredbåndforbindelse til hele landet en produkter som skal stå øverst på to do listen på christiansborg. et bredbånd som virker lige godt om så du er i københavn, lolland eller skagen. forbindelsen skal virkelig ikke virke i takt med vejret eller belastning. det burde være kørende konstant og stabilt. derfor er det også vigtigt at det bliver til et beløb som alle kan afregne, fordi det offentlige har sig helt digitalt.