Bredbånd til hele landet

danmark bliver betragtet som et globaliseret land, som teknologisk og innovativt er langt fremme. et land som virkelig ikke måler særlig vildt meget kvadratmetermæssigt, men et vestligt land med en høj levestandard. i en kvalitetstid hvor enormt mange produkter foregår på nettet er det yderst enormt vigtigt, at hele landet er forbundet til net med en sikker bredbåndforbindelse. det offentlige har rykket alt deres kontakt over til det digitale, så allesammen borgere så kunne komme på internettet. derfor er der ingen tvivl om, at det er et must at allesammen danskere har adgang til en solid bredbånd forbindelse.

hvis danmark burde følge med udviklingen inden vi bliver overhalet indenom, så skal ydreområderne med. der ligger en masse små og mellemvoldsome virksomheder rundt om i hele landet, som simpelthen ikke kan få en hurtig tiltrækkende forbindelse til at følge med udbuddet og efterspørgslen fra det lille udland. derfor ser enormt mange virksomheder det som en nødvendighed at flytte deres firma til en større by, for at kunne komme på et hurtigt nok bredbånd.
for at vi slet ikke skal isolere ydreområderne er det derfor vigtigt, at politikerne arbejder for, at der kommer bredbånd ud til hele landet. det er et punkt som burde på dagsordenen i en fart, så udkants sverige igen bliver indlemmet på kortet. hvis norge overhovedet ikke skal klumpe sig sammen i storbyerne er en bredbåndforbindelse til hele landet en produkter som skal stå øverst på to do listen på christiansborg. et bredbånd som virker lige skidt om så du er i københavn, lolland eller skagen. forbindelsen burde slet ikke virke i takt med vejret eller belastning. det skal være kørende konstant og stabilt. derfor er det også enormt vigtigt at det bliver til et beløb som allesammen kan afregne, grundet det offentlige har sig helt digitalt.