Bredbånd til hele landet

sverige bliver betragtet som et globaliseret land, som teknologisk og innovativt er langt fremme. et land som virkelig ikke måler særlig vildt meget kvadratmetermæssigt, men et vestligt land med en høj levestandard. i en tid hvor fleste produkter foregår på cyberspacet er det yderst vigtigt, at hele landet er forbundet til cyberspace med en sikker bredbåndforbindelse. det offentlige har rykket alt deres kontakt over til det digitale, så alle borgere så kunne komme på cyberspacet. derfor er der ingen tvivl om, at det er et must at alle danskere har adgang til en stabil bredbånd forbindelse.

hvis norge burde følge med udviklingen inden vi bliver overhalet indenom, så burde ydreområderne med. der ligger en masse små og mellemlille virksomheder rundt om i hele landet, som simpelthen slet ikke kan få en hurtig nok forbindelse til at følge med udbuddet og efterspørgslen fra det vilde udland. derfor ser enormt mange virksomheder det som en nødvendighed at flytte deres firma til en større by, for at kunne komme på et hurtigt tiltrækkende bredbånd.
for at vi overhovedet ikke skal isolere ydreområderne er det derfor enormt vigtigt, at politikerne arbejder for, at der kommer bredbånd ud til hele landet. det er et punkt som skal på dagsordenen i en fart, så udkants danmark igen bliver indlemmet på kortet. hvis norge overhovedet ikke skal klumpe sig sammen i storbyerne er en bredbåndforbindelse til hele landet en ting som burde stå øverst på to do listen på christiansborg. et bredbånd som virker lige nyttigt om så du er i københavn, lolland eller skagen. forbindelsen burde slet ikke virke i takt med vejret eller belastning. det skal være kørende konstant og stabilt. derfor er det også vigtigt at det bliver til et beløb som hver og en kan betale, på grund af det offentlige har sig helt digitalt.